Over 123keukens

In 1994 startte Rob van den Brink zijn eerste keukenzaak in een klein pand in Tiel, genaamd Keukencentrum Tiel. Vervolgens is Keukencentrum Tiel uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met meerdere filialen in Tiel en Veenendaal, met elk een eigen naam. In 2006 is zijn zoon, Damien van den Brink, in de zaak gaan werken. In 2014 ontstond er een behoefte aan uniformiteit en duidelijkheid richting de consument over de samenwerking tussen deze filialen. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat in 2015 de naam gewijzigd is in 123keukens: een sterke naam voor een ijzersterk familiebedrijf!

De eerste medewerkers waren net zo gemotiveerd en enthousiast als Rob zelf. En diezelfde mensen werken er nog steeds. Rob bemoeit zich nog altijd intensief met de dagelijkse gang van zaken. Zo let hij als geen ander heel scherp op de kwaliteit van alles wat er binnen 123keukens gebeurt. Dit kan hij doen doordat diverse afdelingen nog steeds onder zijn directe verantwoordelijkheid vallen.

Damien van den Brink is inmiddels verantwoordelijk voor alle commerciële en logistieke zaken. Vader en zoon blijven zich beiden sterk maken voor de beste producten, de laagste prijzen en een uitstekende service! Zij beseffen dat ze dit niet zouden kunnen realiseren zonder de betrokkenheid en enthousiaste inzet van alle werknemers en dat 123keukens juist ook dankzij deze medewerkers het prachtige bedrijf is geworden dat het nu is.

123keukens is pas tevreden als u 100% tevreden bent!

Een nieuwe keuken is een grote investering. U wilt juist daarom zekerheid dat uw geld in vertrouwde handen terecht komt en zekerheid dat u maximale kwaliteit krijgt voor een ijzerscherpe prijs. 123keukens geeft u die zekerheid. Kwaliteit en klantvriendelijkheid hebben bij 123keukens altijd op de eerste plaats gestaan. En daarbij hoort vanzelfsprekend een uitstekende service. In een markt waar iedereen de verhalen kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt 123keukens de positieve uitzondering. U kunt erop vertrouwen dat 123keukens er alles aan doet deze eervolle positie in stand te houden. De beste reclame is immers mond-op-mondreclame!

ERVARING

123keukens is ruim 25 jaar geleden gestart met de verkoop en montage van keukens.

KWALITEIT

Wij leveren kwaliteit keukens voor een betaalbare prijs van nostalgisch tot klassiek en van modern tot design.

APPARATUUR

Ook voor werkbladen, witgoed, inbouw- en vrijstaande apparatuur kunt u bij ons terecht.

Enkele sterke punten van 123keukens

  • De beste kwaliteitskeukens voor een scherpe prijs
  • Snelle leveringen direct uit de fabriek
  • Heel veel keuzes in stijlen, kleuren en materialen
  • Heldere en volledige offertes, dus geen nare verrassingen achteraf
  • De laagste prijzen voor keukenapparatuur