Luxe collectie

De luxe keukens van 123keukens fascineren zowel in vormgeving als in techniek. Een luxe keuken roept enthousiasme op en maakt het gebruik van de keuken tot een emotionele beleving. Moderne mogelijkheden, hoogstaande technische ontwikkelingen en verborgen waarden zorgen er voor dat uw keuken zijn tijd ruim vooruit is. En dat voor een verrassend aangename prijs.

Naast dat er veel vrijheid is in de stijl waarin de keuken is uitgevoerd, is er ook veel keuzevrijheid in opstelling, kleur, materiaal en apparatuur. Eigenlijk kunt u in de luxe keuken alles compleet naar uw wens maken.

De apparatuur in luxe keukens is van de hoogste kwaliteit. Zo zitten er vaak luxe apparaten in, zoals een stoomoven, espressomachine en kokend waterkraan. Qua gebruikte materialen in de luxe keuken wordt er vaak gekozen voor de meest duurzame materialen. Zo wordt er vaak gebruik gemaakt van een RVS of stenen werkblad.

Een luxe keuken wordt in de meeste gevallen in een grote keukenruimte gerealiseerd. Dit geef qua gebruikte opstelling zeer veel opties. Het meest wordt er gekozen voor een keukeneiland dat wordt ingericht als echt kookeiland. Een van de opties die regelmatig wordt gebruikt in combinatie met het kookeiland is het creëren van een zitgedeelte in het eiland.